Lisärakentaminen

Asuntoyhtiöiden ikääntyminen tuo valtavia saneeraustarpeita lähivuosina ja lisärakentaminen on yksi varteenotettava vaihtoehto mm. taloyhtiön muun korjausrakentamisen rahoittamiseksi. Lisärakentamiseen soveltuvien kohteiden lisärakennushankkeiden onnistunut läpivienti edellyttää toimintaympäristön tuntemusta.

Seuraamme asuntomarkkinaa, kaavoitusta ja rakennuttamista sekä rakennuttajan, myyjän että asunnonostajan silmin ja korvin. Tukenamme ovat johtavat kiinteistöalan ja rakentamisen ammattilaiset. Kokemuksemme, markkinatuntemuksemme, verkostomme ja osaamisemme antavat meille ainutlaatuiset edellytykset suorittaa tehokkaita ja tuloksekkaita toimintoja kaikissa lisärakentamisen luokissa.

Taloyhtiön osakkaiden tavoite löytää riski-tuottosuhteeltaan optimaalinen ratkaisu, joka lisäksi on linjassa nykyisen rakennuksen tekniseen kuntoon ja yhtiön tavoitteisiin antaa meille selkeän kehyksen soveltuvimman lisärakentamisen ratkaisun löytämiseen. Osaamisemme ja analyysimme varmistavat myös, että lisärakentaminen on kaikilla mittareilla realistinen ja kannattava vaihtoehto osakkaille.